url.blogspot.com
WELCOME


:D


Bosan Lagiiiiii !! :/
9 Dec 2011



aduyy ,, aku bosan dehh hari nyh ,, dah lama aku tak de kreadit ,, aku ,, biasa laa ,, klau tak de kreadit ,, jwbnyerr ,, bosan ,, tp klau hari nyh ada kreadit pun bosan laa kowt ,, sbb si dia tgh busy ,, ylaa ,, majlis persandingan angah dia 11 hb nyh ,, lg dua hari jer ,, mana dia ada masa nak call ker nak text aku ker ,, bosan nyh ,, dah lama gilerr tak cntct dia ,, dua hari ,, heee ,, :P ,, lama ker ?,, bg aku lamaaaa sgt ,, rindu dia laa .. rindu sgt2 ,, smlm dia call aku ,, tp aku tak jwb sbb aku dah nak keluar ,, susah nak jwb call ,, sorry baby ,, ayg tw b mra ayg sbb tak jwb call ,, ayg buat call me back ,, no respon from u ,, tak tw laa b belum tidur ker ape ,,
sorry baby ,, miss u so much :/

writtern @15:30