url.blogspot.com
WELCOME


:D


OMBAK RINDU ???!!!??
4 Dec 2011





Ape cer nyh ?? semua org dok cerita psal OMBAK RINDU . . 
Best ker ?? ye ,, ye ,, neox iklan mcm best laa jugak ..Mama pun dah bok ngajak neox cinema Ombak Rindu tp kat Melaka jer laa ,, lgpun ada Aaron Aziz ,, yg semua dok minat ,, memey laa org ramai nak neox . . Nak try neox tak ? Nak tak ? Nak ? Nak ?? saya baru lerr nak try neox ,, ngn akak n akak sepupu lepas my sis hbs exam SPM kt Cheras uma ucu ,, tp hari nyh neox kt FB ,, wah 2 !! bukan main lg Aaron Aziz nMaya Karin yg kononnye pkai tudung cerita tuh . .Mcm tak jadi jer nak neox OMBAK RINDU tuh . .~ ~ 
 Nak neox tak ape ?? 
1
.
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.
.
teeetttttttt !!
TUTUP MATA  !!



WOAAA !! BAHAYA NYH KALAU NEOX ,,
kweng3 !!! 

writtern @19:55